ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ KYSY - УЛТРАЗВУК С ХРОМОСТИМУЛАЦИЯ И БИО МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА

Методът Belensa© е ексклузивен и неинвазивен метод за естетична грижа, разработен с цел подобряване на ефективността на процедурите и усвояването на козметичните активни съставки от кожата.

Методът Bēlēnsa© въздейства върху механизмите за дермална абсорбция и възстановяване на тъканите за постигане на незабавни и трайни резултати. Използват се техники на основата на ултразвук (сонофореза и дефиброза) и светлина (хромостимулация) за засилване на действието на козметичните съставки.

Ултразвуковата вибрационна енергия се използва за прокарване на активните козметични съставки през епидермиса, като по този начин се постига по-равномерна абсорбция, която е и по-бърза, по-дълбока и по-ефективна от традиционното нанасяне с ръка. Това повишава ефективността многократно. Ултразвуковата вибрационна енергия редува по-силен с по-лек натиск върху дермата. Този вътрешен микромасаж (3 милиона вибрации на секунда) стимулира еластиновите фибри, освобождава тъканите и възстановява тонуса на кожата.

Хромостимулация
Енергията на оранжевата светлина се използва за проникване в тъканите и стимулиране на клетъчния синтез. Абсорбираната енергия пробужда и стимулира дейността на фибробластите и синтеза на колаген и еластин, осигуряващи консистенция и гъвкавост на дермата за естествено гладка и еластична кожа.

С KYSY МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН МОМЕНТАЛЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН АНТИ-ЕЙДЖ ЕФЕКТ.

Анти-ейдж ефект:

⦁ Силно хидратиращо и защитно въздействие при млада кожа.
⦁ Лечебен и стимулиращ ефект при зряла кожа.

Сияен тен, хидратирана, свежа и спокойна кожа, намаляване на фини и по-дълбоки бръчки, тъмни кръгове и подпухналост, изглаждане на несъвършенствата и свиване на порите.

ПРОДУКТИ ЗА ПРОЦЕДУРАТА

Cyliane 1
Тази емулсия с анти-ейдж ефект е мощен хидратиращ стимулатор. Комплексът от естествени съставки на основата на екстракт от диня (цитрулин), витамин B5 и тризахариди възвръща жизнеността, блясъка и тонуса на кожата в рекордно кратки срокове. С богатото си съдържание на мастни киселини Омега 6, извлечени от слънчогледово масло и зехтин, Cyliane стимулира регенерацията на епидермиса.

Hydra 2
Гелът Hydra хидратира горните слоеве на епидермиса и повишава водното съдържание на кожата, като я поддържа мека и гладка. Противодейства на киселинността на кожата и улеснява проникването на кремовете и геловете.

D-Stress 3
Този подхранващ гел с анти-ейдж ефект способства регенерацията на кожата. Витамин E, получен от масло от пшеничен зародиш, и коензим Q10 (убиквинон) успокояват и облекчават кожата, и имат стягащ ефект. Високото съдържание на Омега 3-6 и 9 възстановява еластичността и тонуса на всеки вид кожа.

Hyalurane 4
Този крем със плътна текстура предоставя основна грижа на базата на хиалуронова киселина за запълване на фините линии и бръчките. Кожата си възвръща естествения гладък и стегнат вид.
Богат на витамин E, този крем защитава кожата от въздействието на свободните радикали и допринася за регенерацията на увредените тъкани. Високото съдържание на витамин F, получен от масло от шеа, помага на Hyalurane при предотвратяване на сухотата на кожата чрез възстановяване на хидролипидния слой на повърхността на кожата.

 

Подреди по