Bēlēnsa ШВЕЙЦАРСКА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Разработена и произведена в Швейцария, Bēlēnsa е дермо-козметична гама за лице и тяло, родена през 2013 г. с дългосрочна визия и чрез култивиране на силна ценност днес: устойчиво развитие.

Загрижени за установяването на жизнеспособен баланс между ресурсите, предлагани от природата, и тяхната експлоатация, Bēlēnsa, което означава  баланс, взема като модел биологичните системи на природата при разработването на своите продукти. Този  подход на биомимикрия е  действие върху кожните механизми, черпейки вдъхновение от процесите, копирани от  определени растения, които растат или се защитават в естествената им среда от незапомнени времена. Чрез имитиране на тези процеси резултатът е ефективни, по-малко замърсяващи, по-малко енергоемки решения и става възможно съвместяване на икономичност и опазването на околната среда.

 

При този подход използваните натурални съставки са избрани като приоритет, когато се използват в биологично земеделие и за да гарантираме тяхното качество, ние произвеждаме върху 5 ха от нашето земеделско имение, при най-стриктно опазване на околната среда. Изключителни съставки, от които правим сърцето на нашите продукти.

Посетете онлайн магазина

Няма намерени продукти.