HYALURANE - РЕСТРУКТУРИРАЩ КРЕМ 30 МЛ

+ -
89,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Основна грижа, съдържаща хиалуронова киселина. Тази естествена съставка на дермата прониква лесно в различни слоеве на епидермиса. Това засилва клетъчното сближаване и предпазва от осезаемата загуба на влага. Този крем с неговото меко усещане улеснява възстановяването на повредени кожни клетки и стимулира производството на колаген. Кожата по естествен начин възвръща своята мекота и плътност.
 
Основни съставки:
 
Хиалуронова киселина
 
Хиалуроновата киселина е естествен компонент на съединителните тъкани каквато е и кожата. Тази високо ценена съставка, много ефективна в ниски дози, е известна със своята интензивна хидратация и изпълваща сила, която придава обем и еластичност за по-млада кожа. Използваната хиалуронова киселина е получена пшенична ферментация на не-ГМО мая. Неговата средна молекулна маса и различни размери на молекулите имат много ефективни синергични ползи едновременно върху дълготрайна хидратация, стягащ ефект и пълнотата на кожата.
 
Пшеница
 
Източник на витамин Е, екстрактът от пшеничен зародиш предпазва клетките и тъканите от стареене на кожата. Много подхранващ и защитаващ, помага много при дехидратирана и суха кожа.
 
Масло от Шеа
 
Маслото от шеа се извлича от плодовете на дървото ший, което расте само в дивите савани на Западна Африка. Неговият състав от мастни киселини му дава необичайно силни овлажняващи и подхранващи свойства. То също така предпазва кожата срещу вредното въздействие на слънцето, поради неговите компоненти, които поглъщат някои от ултравиолетовите лъчи.
 
Рициново масло
 
Съставено от витамин Е, рициновото масло има естествена функция на защита на организма срещу вредното действие на свободните радикали, отговорни за стареенето на тъканите. Чрез укрепване на повърхностния хидролипиден слой и клетъчните мембрани, то също така подобрява бариерната функция на кожата като намалява загубите на вода.

 

УПОТРЕБА

Нанасяйте сутрин и вечер на почистената кожа на лицето, шията и деколтето.