GENELANE РЕМОДЕЛИРАЩ СЕРУМ 15 МЛ

+ -
139,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Този гелообразен серум помага за борба с отпуснатата кожа чрез предефиниране на контурите и овала на лицето. Възстановява обема и тонуса на кожата и моментално изглажда фините линии и мимически бръчки. За да бъде избегната употребата на колаген от животински произход, този серум използва растителни екстракти, които имитират свойствата на кожен колаген.

Основни съставки

Растителен колаген, извлечен от не-ГМО органични дрожди със свойства, подобни на човешкия колаген, който запазва хидратацията, като същевременно осигурява гъвкавост и еластичност на кожата.

Екстрактът от ленено семе помага за поддържане на структурата и еластичността на кожата, като предотвратява разграждането на колагена, за да се бори с отпуснатата кожа.

Много високата концентрация на полизахариди и полифеноли, извлечени от специален сорт Швейцарско замръзнало грозде, моментално изглажда фините линии и мимическите линии.

Инструкции

Нанасяйте сутрин и/или вечер след почистване на кожата и преди крема. 
Поставете малко количество от продукта върху върха на пръстите си.
След това потупайте върху кожата, като наблегнете на конкретни зони (скули, нос, чело, брадичка и др.) и нежно загладете от вътрешната към външната страна на лицето, за да го разпределите равномерно. Избягвайте  зоната около очите.
Оставете да проникне за няколко минути, времето, през което кожата абсорбира серума. След това нанесете Вашия крем.