КОМБИНИРАНА ГРИЖА ЗА ЧИСТА КОЖА

+ -
207,00 лв. 176,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Основно съставен от крем и маска, този пакет изчиства епидермиса в дълбочина, премахва хиперпигментацията и има анти-ейдж действие.

Включва продуктите:

LUMYLINE - НАТУРАЛЕН ТОНИК ЛОСИОН

LUMYLINE  е освежаващ лосион, който има нежно ексфолиращо действие, благодарение на комбинацията между екстракта от краставица, ябълка и зелен чай. Обогатен с микроелементи от морски седименти, благодарение на които тонизира и разкрива сиянието на кожата. Без алкохол, той е подходящ за всеки тип кожа.

Lumyline освежава и придава чувство на чистота и ведрост. Цветът на лицето разкирва своя блясък и светлина.

Нанасяйте сутрин и вечер на лицето и шията с памучен тампон.

OPTILINE - НАТУРАЛНА МАСКА ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА
Маската подсилва ефекта на Uniline крема, като изсветлява съществуващите тъмни петна. Действието на тирозиназата позволява в дългосрочен план да бъдат намалени нарушенията в пигментацията. Тази маска е обогатена с каолин (глина), което реминилизира и детоксикира кожата като заменя минерални соли и овлажняващи агенти с токсини и замърсявания на кожата. Оptiline създава мигновено свеж вид на лицето.
Нанесете тънък слой на почистена кожа като избягвате околоочния контур. Оставете я за 10–15 минути. Отстранете с хладка вода. Изполвайте веднъж или два пъти седмично.

 

UNILINE - КОМПЛЕКСЕН КРЕМ ЗА СИЯНИЕ

UNILINE е комплексен крем с тройно действие. Особено ефективен и без странични ефекти, изсветлява кожата и осигурява равномерен здравословен тен.

С натуралните си екстракти от коджик киселина и грозде премахва и намалява съществуващи тъмни петна, изравнява и изсветлява тена на лицето и блокира свободните радикали.

Иползвайте сутрин и вечер върху почистена кожа. Нанесете с лек масаж. За максимален ефект използвайте заедно с ОPTILINE маска за лице.