КОМБИНИРАНА ГРИЖА ЗА ПЕРФЕКТНО ТЯЛО

+ -
220,00 лв. 187,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Истински подмладяваща терапия. Възстановява еластичността, гъвкавосттта и мекотата на кожата, като я хидратира в дълбочина, прави силуета по-строен и ремоделира извивките на гърдите.
Включва продуктите:


OLYANE - НАТУРАЛНО МАСЛО ЗА ТЯЛО


OLYANE ви дава истинска нежна грижа с подхранващи, успокояващи и защитни съставки. Натуралното масло за тяло може да бъде използвано през цялата година, толкова често колкото има нужда вашата кожа. Това регенериращо, овлажняващо и предпазващо масло за тяло е изключително адаптирано за чувствителна и суха кожа. Използва се и за предотвратяване на появата на стрии.
OLYANE се абсорбира незабавно от кожата и не оставя мазни петна.
Използвайте ежедневно. Сложете няколко капки в дланта си и нанесете директно върху кожата на тялото с лек масаж.


G+ - ОРГАНИЧНО МАСЛО ЗА СТЯГАНЕ НА ГЪРДИ

Със своята формула от уникални растителни екстракти, това масло действа едновременно върху поддържането и формата на вашия гръден кош, както и върху качеството и еластичността на вашата кожа. Органичното масло стяга кожния джоб на гърдите, прави кожата по-мека и нежна само с една стъпка.
Вашите гърди са тонизирани и тяханта форма се реструктурира. Деколтето е меко и по-стегнато. Маслото се обсорбира лесно и не оставя следи от мазни петна.
Нанасяйте ежедневно. Сложете малко количество в ръцете си и нежно нанесете с движения, започващи от основата на гърдите към брадичката.


GENISLIM - ГЕЛ ЗА ОТСЛАБВАНЕ


Genislim е мощен гел за отслабване от ново поколение, предназначен за намаляване излишната мазнина на ханша, корема и бедрата. Продуктът съдържа генистеин, който подхранва формирането на мастни клетки. Genislim има и три други активни съставки: кофеин и карнитин, които стимулират разбиването на мастни клетки и спирулина, която подобрява стегността и гладкостта на кожата. Гелът не е мазен, бързо се абсорбира и не залепва по кожата.
Вземете малко количество в ръката си, след това нанесете с масажиращи действия върху проблемните зони. За оптимален ефект нанасяйте ежедневно за най-малко 6 седмици.