СТЯГАНЕ И ОТСЛАБВАНЕ

+ -
165,00 лв. 140,20 лв.
Характеристики
Характеристики
Комплект за целево стягане и отслабване. Ефективен за зоните бедра, корем, ханш и извивки на гърдите.
Включва продуктите:

GENISLIM - ГЕЛ ЗА ОТСЛАБВАНЕ
Genislim е мощен гел за отслабване от ново поколение, предназначен за намаляване излишната мазнина на ханша, корема и бедрата. Продуктът съдържа генистеин, който подхранва формирането на мастни клетки. Genislim има и три други активни съставки: кофеин и карнитин, които стимулират разбиването на мастни клетки и спирулина, която подобрява стегността и гладкостта на кожата. Гелът не е мазен, бързо се абсорбира и не залепва по кожата.
Вземете малко количество в ръката си, след това нанесете с масажиращи действия върху проблемните зони. За оптимален ефект нанасяйте ежедневно за най-малко 6 седмици.

G+ - ОРГАНИЧНО МАСЛО ЗА СТЯГАНЕ НА ГЪРДИ
Със своята формула от уникални растителни екстракти, това масло действа едновременно върху поддържането
и формата на вашия гръден кош, както и върху качеството и еластичността на вашата кожа. Органичното масло стяга кожния джоб на гърдите, прави кожата по-мека и нежна само с една стъпка.
Вашите гърди са тонизирани и тяханта форма се реструктурира. Деколтето е меко и по-стегнато. Маслото се обсорбира лесно и не оставя следи от мазни петна.
Нанасяйте ежедневно. Сложете малко количество в ръцете си и нежно нанесете с движения, започващи от основата на гърдите към брадичката.