ЦЕЛУЛИТ И СЪСТОЯНИЕ НА КОЖАТА

+ -
138,00 лв. 117,30 лв.
Характеристики
Характеристики

Ефективна атака на проблемните зони. Намалете излишъка от мазнини и възстановете красивата кожа като елиминирате „портокаловата кожа“.

Включва продуктите:

SLIMLYSE - АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ

Продуктът е с висока концентрация на активни съставки, действащи върху унищожаването на телесните мазнини. Slimlyse е обогатен с комплекс от екстракти от растения с дренажни способности. Той бързо прониква в кожата без да залепва за нея. Гелът се препоръчва за локална употреба върху излишна телесна мазнина, райони с „портокалова”  и склонна към целулит кожа.

Нанасяйте всяка вечер за най-малко две седмици подходяща доза от продукта върху проблемните зони. Масажирайте с кръгови движения отдолу нагоре.

SCRUBY - РЕВИТАЛИЗИРАЩ СКРАБ ЗА ТЯЛО

С ревитализиращо и регенериращо лечение, този високоефективен скраб с прах от черупка на орех и екстракти от бамбук от Андуз, нежно отстранява твърдите и мъртви клетки и помага за възстановяването на здравия вид на кожата. Екстрактите от сладък бадем правят ревитализиращия скраб за тяло SCRUBY идеалният продукт, който да подхрани и омекоти кожата на тялото. Неговият плодов и ободряващ аромат ще ви донесат оптимизъм и добро настроение!

Използвайте веднъж или два пъти седмично върху навлажнена кожа за оптимален резултат, след което изплакнете обилно.